• Proč v restauracích nečepují kefír? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Proč v restauracích nečepují kefír?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Proč v restauracích nečepují kefír?

  • Čtete manuály, návody, příbalové letáky? Proč ano? Proč ne? Proč je dobré/zbytečné je číst? Proč myslíte...



    Další informace


    Způsobí EET zdražení v restauracích o 25-40 % a narovnání podnikatelského prostředí s vyrovnáním cen s okolními zeměmi?



    Další informace


    Proč pacienta ze stromu nesundali lékaři, ošetřovatelé zdravotní sestry? Proč léčbna Bohnice volala hasiče a policii ?



    Další informace


    Proč nejsou vajíčka a proč je zdražily?



    Další informace


    Proč je někdo tlustý a někdo hubený?hezký a ošklivý?Vždyť jsou lidé stejného rodu a tak se liší!Proč?



    Další informace


    Proč anonymové se nemohou zapojit do diskuse k otázce? Dříve to šlo. Proč se to zrušilo?



    Další informace


    PROČ KDYŽ ADMIN ODSTRANI OTAZKU, NENAPIŠE PROČ



    Další informace


    Co vám nejvíce vadí v našich restauracích? V liště jsem nenašla.



    Další informace


  • Kdy se dává dýžko v restauracích?

    Dáváte v restauracích dýžko vždy?Je to povinnost?Je dýžko vyjádřením kvality dodaných služeb restaurace?Je správné ho dávat, když neprochází účetnictvím, a tedy ani zdaněním?Když nejsem spokojen se službami restaurace, mám dát dýžko a při tom si stěžovat na nedostatky?A co když budu v restauracích platit vždy přesně?Doplňuji:Předně se omlouvám za pravopisnou chybu, slovo dýško se totiž nevyskytuje v mých pravidlech českého pravopisu.Děkuji za mnohé rozličné názory, vidím, že pohled na věc je velmi nejednotný. Musím uznat, že nechápu udivený pohled personálu na nulovou přirážku k ceně, když jsem si dokonce musel sám opatřit příbor k obědu a podobně.Nicméně také musím uznat, že pokud se mám přísně řídit kvalitou služeb celkově, tak bych nedal v mnou navštěvovaných restauracích nikdy žádný bachšiš , což považuji za naprosto v pořádku. Pánové číšníci asi mají pokřivené představy o kvalitních službách.Nevracet se do restaurace, kde jsem jednou nebyl spokojen, není možné, neboť bych se nevracel vůbec nikam. Vybírám si proto ty, kde mi ublížili nejméně.Obecně s přirážkou tip k papírově prezentované ceně jídla vnitřně nesouhlasím z důvodu, že není zdaněná, čímž se zřejmě porušuje zákon, ani evidovaná a není oficiálně daná její výše (neumim si představit, že bych přidal 10% k 70 a chtěl vrátit ty 3Kč.). Přitom nemám problém zaplatit za oběd třeba i 150Kč, bude-li dobré kvality a patřičného množství.Pokud bych se měl nějak ztotožnit s dýškem, tak pouze v tom případě, že bude uvede

    Další informace


  • Vyhověj mi v luxusních restauracích, když si donesu ešus nebo krabičku a budu chtít jídlo s sebou?

    Je to nějak špatnej požadavek?

    Další informace


    Proč se v některých restauracích k černé kávě podává ještě voda?

    Jaký to má význam,děkuji za odpovědi.

    Další informace


  • Proč můj kámoš čurá přes prkénko? Proč, já to ne chápu.

    proč muj kamoš čurá přes prkýnko??? proč já to nechápu

    Další informace


  • Proč si Rusko nárokuje Krym ?? Proč ho chce ??

    Je mi jasný že to jsou prostě Rusáci, ale stejně. A proč to většině obyvatel Krymu nevadí ??

    Další informace


    Proč otcové nabízej snoubenkám svejch dětí, aby je oslovovaly tati? Proč ne třeba křestním jménem?

    Proč? Je to individální. Není to jen u tchánů, ale i u tchyní.Pro snachu nebo zetě to nejsou vlastní rodiče. Záleží na tom, zda rodiče partnera nebídnou tykání, nebo si dále nechají vykat, třeba podle toho, jak často se vidí, jaké mají vztahy atd. Není to jednoznačné.Dnes někteří mladí oslovují paní Jarmilo, pane Jaroslave, jiní maminko, tatínku, Oslovení maminko, tatínku je důkazem úcty, i důvěry, i když je to jakási norma minulosti...Myslím si, že jednoznačnější bylo staré oslovení na vesnici: panímámo a pantáto - noví rodiče, ale nejsou vlastní.Podívejte se, co na to říká znalec etikety Milan Knotek. a href"http://www.rozhlas.cz/sever/expres/_zprava/minietiketa-oslovovani-potencialni-tchyne 1163502" rel"nofollow" http://www.rozhlas.cz/ hellip /a

    Další informace


    Proč nejdou označit nezajímavé otázky a proč nejsou i záporné palce? Otázka hlavně pro admina!

    Jako např. novinky. cz. Dnes tady čtu různé hádky o otázkách, palcování, urážkách apod. Abych pravdu řekl, mě palce na mé otázky a odpovědi vůbec nezajímají, ale zároveň taky se mi nelíbí palcování za hloupé odpovědi ( např. najdi si to na googlu . Každý není tak zkušený a znalý různých způsobů vyhledávání na internetu. A proto využije tyhle odpovědi , aby se dověděl co potřebuje.

    Další informace


  • Proč se složená čísla v numerologii sčítají? Proč se třeba neodečítají nebo nenásobí?

    Možná že to je tím, že i kdyby se umocňovaly nebo dokonce integrovaly, výsledek je týž - žádný. Celý tento systém pověr je založený na sčítání deseti číslic: Co by slavní numerologové říkali, kdyby půlka světa počítala ne v dekadické, ale třeba čtyřkové nebo osmičkové soustavě?

    Další informace


    Proč se mění barva oceli při zahřívání?

    Chápu, že to je kvůli zvýšené teplotě, ale proč?

    Další informace


  • Proč mám kruhy pod očima a jak se jich zbavit?? A proč se nikdy nevyspím dobře?

    Mám hrozný kruhy pod očima a vůbec nevím proč, myslím, že nejím tak hrozne nezdravě a spím víc jak 7 hodin, občas 6, ale i když spím 10 hodiny, nikdy se prostě dobře nevyspím. Ještě jsem nezažila ten pocit prospanosti ... no nevím proč to tak je, prostě nemužu ani usnout, musím usnout jedině u televize, kterou si pustím max. na hodinu a usnu třeba za 40 minut... zkoušela jsem všechno, dávat si na ty kruhy pytlíky od čaje, okurky, studené lžíce, něco studeného, nějaké směsi, mastičky atd. Taky make-up sem zkusila, ale kruhy jsou vidět pořád... už nevím, co mám dělat, je to hrozný a ráno je to nejhorší... přes den se tak trochu změnší, ale večer mám zas hnusný... no prostě nevím, co s nima. Děkuji za rady :)

    Další informace


    Proč ječné zrno? A proč kuří oko?

    Všichni víme o co se jedná. Kde se ale vzaly zrovna tyto názvy?

    Další informace


    Co říkáte na zákaz kouření v restauracích?

    Je to nesmysl, v restauracích bych tomu ještě rozuměl, ale v hospodách to bylo odjakživa o alkoholu a cigaretách. Spousta vesnických hospod padne, nebo se změní na nějaké kluby s uzavřenou společností. Český člověk si vždycky najde nějakou kličku, jak takovýto nesmyslný zákaz obejít.

    Další informace