• Proč výrobci těstovin doporučují vaření v takovém množství vody? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Proč výrobci těstovin doporučují vaření v takovém množství vody?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Proč výrobci těstovin doporučují vaření v takovém množství vody?

  • Pokud by výrobci CZ uzenin přiznali, že dávají do všeho zbytky rozemletých kůží, drápů, kopyt a zobáků, tak to jíte dál?



    Další informace


    Když vodohospodáři doporučují na naplnění bazénu si objenat cisternu s vodou, kde tu vodu cisterna načepuje ?



    Další informace


  • Proč když užívám teplou užitkovou vodu na vaření, abych ušetřil, plyn a elektriku, proč se má vždy nechat odtočit ?



    Další informace


    Kolik litru vody se vejde do bezneho koupaliste? Neznam rozmer.



    Další informace


    Jak často se zalívá orchidej a kolik vody je třeba, aby měla vody dostatek?



    Další informace


  • Co na vaření?Indukční desku nebo Sklokeramickou nebo plynovou??



    Další informace


  • Jaké mají významy? Jsou to stejní výrobci či vydavatelé?

    Zdravím! Když kupujeme filmy od Disneyho, někdy tam bývá i jiný název výrobce. Nevím totiž, jaký je rozdíl mezi: Walt Disney, Disney PIXAR a Disney s. Neví to někdo? Já fakt netuším. myslím si, že to je stejný výrobce, ale má více názvů(jmen). Pokud to někdo bude vědět, tak prosím napište. děkuji za každou odpověď.

    Další informace


  • Zajímalo by mě proč je rozdílná kalorická hodnota u těstovin vařených a nevařených.Stejně tak u rýže.

    Proč by měla být rozdílná ?Použiješ 100 g syrových a posuzovat musíš to co z toho vznikne. Ne to znovu vážit.Jedině je možné že se nějaké živiny vylouhujou do vody. Nutriční hodnota bude ale stejná jenom se rozdělí na to co je v rýži a na to co je ve vodě ( vývaru).Pokud použiješ na vaření něco jiného než vodu, musíš nutriční hodnotu k té nutriční hodnotě rýže připočítat.

    Další informace


    Připravujete doma Sassi (Sassy) nápoj? Včera jsem vyzkoušela, fakt dobrý. Osvěžující. Doporučuji.

    1-2 salátové okurky, 1-2 citrony na tenké plátky, nastrouhat zázvor a větvičku máty, 2 l vody. Přes noc do ledničky, druhý den konzumovat.Někdy doporučují zázvor vařit. Já ho jen nechala louhovat. A vodu i párkrát dolila.Nepít studené, v těchto teplíčkach. Nechávám aspoň odrazit.☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆Hodně záleží na okurce. Často jsou málo šťavnaté. Zítra je zkusím rozmixovat.

    Další informace


    Proč při vaření brambor ve slupce je doporučena sůl?

    Proč při vaření brambor ve slupce, je často doporučeno přidat do vody sůl?

    Další informace


    Proč na obalech limonád Pepsi a Coca-Cola není uvedeno množství kofeinu?

    Limonády a kofein.

    Další informace


    Je vhodné mateřské mléko na vaření?

    Napadla mě pro někoho možná šílená věc. Zajímá mě, jestli je mateřské mléko vhodné na vaření podobně jako kravské. Např. pokud má matka přebytek mléka, tak by ho mohla teoreticky použít třeba na palačinkové těsto a podobné pokrmy.

    Další informace


    Jaký/který varný typ brambor je nejlepší pro vaření ve slupce?

    Typ A - jsou vhodné především do salátů, pro vaření ve slupce na loupačku a jako příloha - mají hlízy po varu pevné, tuhé, lojovaté - nemoučnatí a nerozváří se ani delší dobou varu.Často se můžete setkat s označením přechodných typů - A-B nebo B-C, neboť hranice není striktně vymezena.Můžete se podívá na typy a odrůdy brambor. a href"http://www.zahradkari.cz/odborne/kalendariumodrobne/brambory%20podle%20varnych%20typu.htm" rel"nofollow" http://www.zahradkari.cz/ hellip /a K diskuzi.Napsala jsem vám, že varný typ A jsou brambory salátové. Záleží na tom, jak jsou brambory v prodejně popsané. Pokud vám chutná i slupka, tak klidně.Podívejte se na obrázky, kde uvidíte, jak se brambory prodávají a jaký mají štítek.

    Další informace


    Jaký druh těstovin máte nejraději?

    Kolínka, vrtule či něco úplně jiného?

    Další informace


    Jaké jsou výhody a nevýhody vaječných a bezvaječných těstovin? V čem je rozdíl? Nikdy nevím, které koupit. Děkuji

    to, že v jedněch je vejce a ve druhých né.. je asi zřejmé, ale k čemu je to dobré?? nevím, co si o tom myslet :-( ..které mám kupovat, jaký je v nich rozdíl, jsou některé zdravější?? nebo škodlivější??.. :-OOO ..nebo je to kvůli alergikům.. prooooč??

    Další informace


  • Stěžovali jste si výrobci na špatnou kvalitu? Čím vás odškodnil?

    Např. kalné pivo, víno.

    Další informace


  • Co dělají výrobci levnějších mléčných produktů špatně?

    Dnes jsem navštívil prodejnu za účelem nákupu zakysané smetany . V regálu bylo zboží dvou výrobců, kteří nabízeli své produkty. Jedna smetana 19% tuku o obsahu 190 ml stála 20.90 Kč a ta druhá 20% tuku o obsahu 200 ml 9.90 Kč. Z uvedeného vyplývá, že ta levná zakysaná smetana je pravděpodobně vyrobena nekvalitně, nebo z nekvalitních základních surovin? Nebo opravdu se platí více jen za to, že mlékárna číslo 1 má větší reklamu?

    Další informace


  • Zažili jste někdy zemětřesení a jak se chovat v takovém případě?

    Jaký to na vás mělo vliv, báli jste se nebo co?Jak se zachovat v případě zemětřesení? a href"http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/223729-zemetreseni-vydesilo-obyvatele-jizniho-slovenska.html" rel"nofollow" http://www.novinky.cz/ hellip /a

    Další informace


  • Jakým fyzikálním zákonem se řídili výrobci lodí před rokem 287 př. n. l.?

    kupodivu - archimedovým zákonom.len to nevedeli, ba nevedel to ani sám archimedes.čím to?zákon bol známy z praxe, fyzikálne ho však vysvetlil až archimedes, po ktorom je (dnes) pomenovaný.-)

    Další informace


  • Když dokážou při vaření výpary z teflonu zabít papouška, jsou také škodlivé i lidem ?

    Všichni ptáci dodávaní do kuchyně by měli být mrtví ´předem´...-)Nejde o výpary, ale produkty tepelného rozkladu teflonu - pokud jej budeš používat tak, jak máš, nic nehrozí.

    Další informace