• Šlo by opéct špekáček v ohni nad vařičem plynového sporáku nebo je to cesta do průseru? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Šlo by opéct špekáček v ohni nad vařičem plynového sporáku nebo je to cesta do průseru?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Šlo by opéct špekáček v ohni nad vařičem plynového sporáku nebo je to cesta do průseru?

  • Šlo by jak nosej teď lidi ty piercingy v pupíku, šlo by tam místo toho kroužku dát takovej spíš jako háček, a že bych..



    Další informace


  • Při stání nebo pomalé jízdě při točení volantem je v autě znát klepání do plynového a spojkového pedálu. Co s tím?



    Další informace


    Platí dodatková tabulka jen pro tu jednu značku bezprostředně nad ní, nebo platí pro všechny značky nad ní?



    Další informace


  • Zapaleni plynoveho topeni Mora (wawky)



    Další informace


    Z plynového topení na dřevo



    Další informace


    Hadice na připojení sporáku



    Další informace


    Co byste volili? Neteče teplá voda.. ohřívali byste si vodu v rychlovarné konvici nebo v hrnci na plynovém sporáku??



    Další informace


  • Cesta kolem světa nebo alespoň jeho část



    Další informace


  • Kolik stojí připojení sporáku od plynařů?



    Další informace


  • Můžu používat teflonovou pánev na plynovém sporáku?

    Děkuji.

    Další informace


    Může opravdu špekáček hořet ?

    V sobotu jsme teda opékali nad ohněm špekáček a mě ten špekáček najednou začal hořet tak jsem řekl ze srandy budu mít holt flambovaní špekáček a pak jsem ho vytáhl a ještě se z něj kouřilo ale pak to bylo chutnalo výborně akorát jsem to musel nechat chvíli vychladnout.Ale jak je to možný copak špekáček může hořet.Ps: zkuste to taky udělat aby vám při opékání začal hořet špekáček a pak to chutná výborně.

    Další informace


    Jíte ryby? Už jste měli letos nějakou čerstvě ulovenou, na ohni připravenou?

    Jakou rybu? A jak připravenou?My jsme si tento týden pochutnávali na cejnu s bylinkami na grilu... Super!

    Další informace


  • Proč každý uvažuje jen nad tím, co by mohl dostat a ne nad tím, co by mohl dát?

    Je to snad dáno tím, že raději berou než dávají?Jak si to vysvětlit?

    Další informace


  • Šlo by nahrát do Sony Ericssonu Android nebo Symbian?



    Další informace


  • Co je levnější? Vařit vodu v konvici nebo na sporáku?

    Sice je určitý rozdíl zda je sporák elektrický nebo plynový, ale v zásadě je vaření v konvici levnější, protože spirála je v přímém kontaktu s vodou a nedochází k takovým zbytečným ztrátám.Doplňuji:Ad pariskiki, cena plynu je levnější než elektřina, navíc u elektrického ohřevu je to měřitelné a tudíž přímo srovnatelné.Tvůj zdroj - z hlavi je opravdu úsměvný.Takže rekapitulace:1) nejlevněší - konvice2) plynový sporák (hořák) - dražší3) elektrický sporák - indukční nebo keramická deska - ještě dražší4) el. sporák, odporová plotýnka - nejdražší

    Další informace


  • Potřeboval bych vypálit sochařskou hlínu, ale ne uplně, myslíte že by to šlo ve sporáku?

    je otázka co chcete... na wiki vidím, že je potřeba cca 800-1200°C a to v troubě sporáku nedáte. Tuším, že obvykle se používá na pečení kolem 200°C, s tím, že trouby obvykle umožňují 350-400°C, ty co mají pyrolitické čištění snad někde kolem 650-700°C pro to čištění.V troubě asi tak jedině vysušit..?

    Další informace


  • Efficiency over effectiveness = výkon nad efektivitou, nebo efektivita nad výkonem?

    nejsem si tu jistý překladem

    Další informace


  • Výkon sporáku na tuhá paliva



    Další informace


    Vedení plynu přes umakart-(zapojeni sporáku)



    Další informace


    Máte někdo zkušenost s prasklou sklokeramickou deskou ma el. sporáku ??



    Další informace