• Trvanlivost masa - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Trvanlivost masa. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Trvanlivost masa

  • Víte že, přes avizované zdražení vepřového masa se toto zdražení nedotkne uzenin ?



    Další informace


    Toxoplasmóza z nedodělaného masa?



    Další informace


    Jsou jídla ze syrového masa výživově hodnotnější?



    Další informace


  • Trvanlivost nafty



    Další informace


    Je stanovena pro závodní jídelný minimální gramáž masa, které dostanete při obědě na talíř?



    Další informace


  • Zjišťujete takhle kvalitu míchání masa na klobásky či sekanou?

    To fakt musí takhle lepit?Díky za rady. a href"https://www.youtube.com/watch?vOqsOLRLdaUk" rel"nofollow" https://www.youtube.com/ hellip /a

    Další informace


    Proč se říká vepřová PANENKA? A kolik druhů panenek je? A jaká část masa to vlastně je?? Děkuji

    Panenka je vepřová svíčková.Nevím proč se říká svíčkové svíčková,tak jako nevím proč se panenské říká panenka,ale jedná se o stejný sval.Vlastně na každé straně,takže prase má dvě panenky a hovězí kus také dvě svíčkové.Nejkvalitnější kus minutkového masa,které se dá nejsnáze špatnou úpravou pokazit,ale když se zadaří,je moc ňam! Dobrou chuť! :D

    Další informace


    Poradíte mi s úpravou kuřecího masa? Manžel místo prsních koupil stehenní řízky :)

    já osobně nemám ráda všechny ty šlachy, takže se to ještě syrové snažím vypreparovat, ale napadlo mě - znáte nějaký recept, co s tím udělat, abych to nemusela pitvat?např. upečená stehna se přímo rozpadají, jenže takhle vykostěné - prostě nevím, co jednoduchého s tím provést, díkyDoplňuji:teda pánové - to, že je stehenní maso šťavnatější, vím už dlouho :) ale mám ho prostě radši rovnou na kosti a pěkně okusovat ) tohle vykoštěné cosi budu asi stejně nakonec pitvat, protože moje děti mají právě já už nemůžu období a cokoliv, co se jim nelíbí, prostě nejí - a už do nich potřebuju něco dostat :)chtěla jsem z těch prsíček udělat právě čínu, přece jen se líp krájejí na nudličky - Deli mě chápe )každopádně díky za recepty, něco z toho určitě časem vyzkouším

    Další informace


    Je kebab a gyros ze stejného masa?

    Z historie vyplývá, že je rozdíl mezi gyrosem a kebabem také v druhu masa, i když mimo země původu se to zřejmě tolik nerozlišuje. Gyros pochází z Řecka a byl to původně jen název pro koření, později pak celý pokrm.Základem jsou především kousky masa vepřového.2. KebabNejznámnější je turecký kebab, který je obdobou řeckého gyrose. Rozdíl je v mase, koření a podávání.Nejčastěji se připravuje kebab z jehněčího, případně kuřecího nebo i hovězího masa..Někde se kebab připravuje i z ryb, nebo existují vegetariánské varianty z tofu.. a href"https://www.vitalia.cz/clanky/take-si-pletete-kebab-a-gyros/" rel"nofollow" https://www.vitalia.cz/ hellip /a

    Další informace


    Jakým způsobem rozmrazujete maso z mrazáku? Dejme tomu cca 1 kg masa?

    Rozlište, prosím, situace, kdy potřebujete rozmrazit maso rychle, nebo když maso potřebujete až na druhý den. Zajímá mě, jak to děláte vy, ne rady, které jsou na internetu.:-)

    Další informace


    Jakou trvanlivost má kokosový ořech? Můžu ten před Vánoci koupený bez problému konzumovat, i když už uvnitř vyschl?

    Byl skladován doma cca +-18-21°C.Plesnivý není.

    Další informace


    Jakou barvu masa má pstruh duhový ?

    Bílou nebo růžovou ?Doplňuji:Tak proč mám na talíři růžové masíčko ? :-))

    Další informace


    Jak se dělá ten velký kus masa, který je ve stáncích s kebabem?

    Pochybuju, že je to maso vcelku, asi to musí být složené z menších kousků. A pokud je z těch menších kousků, jak se ty kousky dávají dohromady?

    Další informace


    Asi jsem pitomá, ale vysvětlí mi někdo, jak může být vyrobeno 100 g loveckého salámu ze 139 g masa?

    a href"https://www.kupi.cz/letakenny-market-letak-330?page3" rel"nofollow" https://www.kupi.cz/ hellip /a Možná budete muset zalistovat, je to třetí stránka v letáku. Lovecký salám 500 g.

    Další informace


  • Trvanlivost kontaktních čoček?

    Mám měsíční kontaktní čočky. Nosím je příležitostně (cca 10x do měsíce na pár hodin). Jak poznám, že už je mám vyhodit? Přijde mi, že pokud se nenatrhnou a jsou pravidelně naložené v roztoku, tak se to zjistit nedá. V čem spočívá ta jejich degradace ???

    Další informace


  • Dokázali by jste žít bez masa, sexu, alkoholu, kafe, cigaret.

    Já jsem konečně toto elimininoval, a to z duchovních důvodů.A co vy?

    Další informace


  • Amerika:největší vývozce masa na světě

    Doplňuji:potřebuji zjitit stát...

    Další informace


  • chtěl bych začít chovat pštrosy...jak na to?... co všechno budu potřebovat na to.na chov a zpracování masa.....

    Pokud chcete chovat pštrosy na produkci masa a jiných produktů,doporučuji se napřed optat na OVZ-Okresní vet.zařízení kde vám ohledně porážky podají potřebné informace.Vím,že to byl menší prpblém než s porážkou např.daňků chovaných v oboře,protože naše zákony nepočítaly s tím,že u nás bude někdo chovat exotická zvířata jako je pštros nebo krokodýl jako jatečná.Před časem u nás fungovala firma Struzzi,která chovala pštrosy ve velkém a měla perfektní manuál o chovu a využití všeho,co lze ze pštrosů použít. A je toho hodně-od oční rohovky,po kůži,vejce,skořápky,peří,maso snad jen ty nohy se nedají k ničemu použít.Chov není úplně jednoduchý ale to zjistíte sám.Začněte tou veterinou a zkuste najít Struzzi firmu. Hodně zdaru! :D

    Další informace


    Trvanlivost namíchané barvy



    Další informace


    Jaké druhy masa se označují jako skopové? Z ovcí i koz?

    Patří do kategorie skopové maso maso z ovcí, koz, jehňat i kůzlat? Na vysoké škole zemědělské nás učili že ano, teď ale slyším i jiné názory a Wikipedia nic nepíše...díky

    Další informace