tvaroh-soda-sýr - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: tvaroh-soda-sýr. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Cream soda kde koupit?Další informace |
Upéct zkažený sýr?Další informace |
Gruyère je jenom sýr nebo i nějaké místo ve Švýcarsku?Další informace |
Proč skončil pořad Česká soda ?Proč skončil pořad Česká soda ? Byla by dnešní společnost ještě tak tolerantní a nad věcí, aby dokázala dělat si legraci sama ze sebe a přijmou ji i u poněkud choulostivých témat ?Dokázal ji v tomto ohledu nějaký jiný pořad překonat ?Další informace |
Znáte tento domácí sýr ??Tvaroh dobře rozmícháme se sodou, případně dalšími přísadami a necháme 10 minut uležet. V kastrolku rozpustíme lžičku másla, přidáme tvaroh a zamícháme. Necháme vychladit v misce. To je vše. Nevím, k jaké reakci tam dochází, ale tvaroh během těch 10 minut úplně změní strukturu a přestane mít tvarohovou chuť. Stane se z něj OPRAVDU tavený, mazací sýr. Připadala jsem si jak kouzelník. Pokud ho nesníte hned, tak skladujte přikrytý nebo v alobalu, jinak z něj budete mít amarouna. Ale to dělají normální sýry taky.Doplňuji:sody je potřeba jen malá lžička, jako přísadu můžete použítbylinky,kmín, česnek ten je nejlepší, šunkový salám, zeleninu..Další informace |
V jakém/kterém českém obchodě sehnat nejkvalitnější (co do obsahu bílkovin, sacharidů a tuků) tvaroh ve 250g kelímku?Nejkvalitnějším myslím co do obsahu bílkovin, sacharidu a tuků na 250g kelímek. Na ceně nezáleží.V předešlé otázce jsem se špatně vyjádřil. Měl jsem na mysli tvaroh v 250gramovém kelímku, ze kterého se dá udělat např. domácí lipánek, pokud ho smíchám se zakysanou smetanou s přidáním 40 gramů vanilkového cukru.Mám na mysli nejkvalitnější tvaroh, co se týče bílkovin, sacharidů a tuků k posilování/kulturistice a k nabrání váhy, který mohu se zamícháním např. s tou zakysanou smetanou a van. cukrem normálně zamíchat a sníst. Psali jste mi jsem nějaké tuhé tvarohy a ke strouhání, ty mi si myslím jsou k ničemu.Další informace |
V jakém/kterém českém obchodě prodávají nejkvalitnější tvaroh?Nejkvalitnějším myslím co do obsahu bílkovin, sacharidu a tuků na 250g kelímek. Na ceně nezáleží.Další informace |
Tvaroh s cukrem - kolik cukru?Další informace |
Sýr parmazán v mrazákuVí někdo,jestli se může dát do mrazáku sýr parmazán,a jestli ne,tak jaké to má něžádoucívlastnosti.Děkuji LibuškaDalší informace |
Proč plnotučné výrobky (např. mléko, tvaroh apod.) mají obal či nápis červenou barvou? Proč zrovna červenou?Koho to napadlo, proč vše plnotučné má ČERVENÝ obal či nápis? Proč zrovna červená?Další informace |
O čem je sýr Maskar z Polné?Přiznávám, že jste mě překvapil formulací své otázky. O čem je sýr?Tatranky byly o počasí, O čem je sýr,? O jídle?Ale zjistila jsem vám, jaký je Maskar sýr a k čemu slouží. Maskar z Polné je zařazen mezi čerstvé smetanové sýry. Je vyroben ze smetany z kravského mléka. Je kompaktní a snadno míchatelný. Obsah sušiny 48%, tuk v sušině 35 %.Sýr se vyznačuje smetanově hedvábnou, plnou a příjemně mírně nasládlou chutí.Sýr je určen pro přípravu dezertů (tiramisu) a krémů, jako příloha k salátům, v teplé kuchyni. Lze použít i jako chuťovka k sladkým vínům. a href"http://www.mpolna.cz/vyrobek-maskar-z-polne.aspx" rel"nofollow" http://www.mpolna.cz/ hellip /aDalší informace |
Mám oběd: Pečený králík,knedlíky, zelí. Zelí však nesnáším. Co místo něj? Nádivku nemám. Šel by k tomu rozteklý sýr?Spenat by sel, ale me se nechce nic varit. Napada vas i neco jineho co bych mel treba jen polotovar ktery prozeny mikrovlnkou? Napada me volske oko. To bych este zvladnul :) Vajicka na tvrdo to se k tomu asi zase nehodi. Pokud nic nevymyslim.. Stehno si dam do lednicky a udelam si ten knedlik s vejcem.Další informace |
Mohu z krému vynechat tvaroh?Dobrý den, chystám se dělat moučník . Bohužel jsem si zapomněla koupit tvaroh ve vaničce který patří do krému spolu s máslem a cukrem. Tak bych se chtěla zeptat jestli mohu udělat krém pouze z másla a cukru? Máte s tím někdo zkušenosti? Bude krém krémem? Děkuji.Další informace |
Je tvrdý sýr Krolewski light slanější než Eidam?Už delší dobu si kupuji k obědu výhradně sýr Krolewski light a roste moje spotřeba vody. (Poznám to podle počtu prázdných pet lahví.) Dříve jsem jedl pouze Eidam 30% a mám pocit, že jsem pil méně. Předem děkuji za odpověď!Další informace |
Jde u nás koupit sýr na Raclette??Známí ze Švýcarska mi darovali Gril Raclette, dovezli mi i tento sýr, který jsme už snědli.. Jde u nás koupit?? Převážně v Pardubickém kraji.. Díky za tip.. :)Další informace |
Dá se plátek sýru jen tak dát na plech a upéct? Nebo se pod to musí dát papír? A při kolika stupních se sýr peče?dá se obojí, když dáš papír nemusíš pracně mýt plech- pekla bych ho při 180st.Jen nevím jak ho chceš péct, já sýr smažím v pánvi a nebo zapékám maso či zeleninu se sýrem v zapékací misce.Doplňuji:jistěže se mluví o pečícím papíru jakém jiném, když se na něm bude péctDalší informace |
Dá se jedlá soda nahradit práškem do pečiva?Jedná se o to, že já zapoměla koupit jednou sodu. Budu dělat pařízské kostky. V jednom receptu je jedlá sůl + 400g polohrubé mouky + 2 lžíce hrubé mokouky. A ve druhém 440 polohrubé mouky + prášek do pečiva. Jinak všechny igredince jsou stejné. Tak se ptám jestli můžu udělat ten první recept a místo sody dát prášek. Jestli se tam nehraje roli nějak ta hrubá mouka:-)Další informace |
Jak chápete tento rádoby vtip?Ha ha zasmála se buchta a vyhodila tvaroh z podnájmu.Jak chápete tento rádoby vtip a může mi prosím někdo vysvětlit pointu. Mám pár přátel, kteří nechápou že mi nedochází a nedokážou mi jí vysvětlit. Když jsem to, ale říkal spoustě dalších lidí, tak to skoro nikdo taky nepochopil.Doplňuji:* nedokážou mi ho vysvětlitDalší informace |
Strikla me soda na klavesy v notasuDalší informace |
Je dobrý odtučněný tvaroh mezi 8-9 hodinou večer ?Když jdu cvičit do posilovny mezi 3-6 hodinou odpoledne, poté si dám protein, tak je vhodné si dát večer hodinku, či dvě před spaním odtučněný tvaroh ?? výživa pro svaly i zlepšení spalovaní přes noc ?Další informace |
|