• Uzené maso v kupované tlačence? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Uzené maso v kupované tlačence?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Uzené maso v kupované tlačence?

  • Lze na konec komínu na háky zavěsit maso a udělat si takovou improvizovanou udírnu, pokud se topí kvalitním dřevem?



    Další informace


  • Co je to za jídlo? Švestky + hovězí maso? Z Belgie?



    Další informace


  • Maso smrdi freonem



    Další informace


  • Čistě hypoteticky: snědli by jste psí maso (maso ze psa, ne pro psy)?

    v životě se stává (ano, stává), že lidé jedli i lidské maso (např. havárie letadla v Andách, které vezlo americké saseballisty - soudce je odmítl soudit za kanibalství, protože připustil, že neví, jak by se sám zachoval).Tak co, chutnalo by vám (neberte to osobně - chcete přece přežít, ne?)?Doplňuji:ono, při té letecké katastrofě jedl jeden z účastíků i maso své matky.takže z vlastního psa ne, z cizího psa ano?To radši volit smrt? (to snad ne!)

    Další informace


    Sušené hovězí maso-plátky. Před časem jsem zakoupila na benzínce jakési indiánské sušené maso.

    Moc mi to chutnalo,ale od té doby jsem tudy neměla cestu a marně se po podobném produktu pídím v běžných prodejnách.Nevíte kde se dá zakoupit? Podotýkám,že se nejednalo o něco podobného jako je sušená šunka.Předem děkuji za tipy.....:D

    Další informace


    Proč máme domácí uzené klobásy vevnitř zelené

    Mícháme,udíme podle receptu a už podruhé máme vevnitř na nakrojení, zelený prostředek. Chuťově jsou dobré, ale barva odpudivá... Kde děláme chybu?Doplňuji:Maso pomeleme (pokrájíme), ochutíme vším (obyčejnou sůl, česnek, pepř, kmín, papriku atd...), zamícháme a necháme v chladu odležet jen do druhého dne. Udíme při 70°C asi 6 hodin. a href"http://www.rajce.net/f744697060" rel"nofollow" http://www.rajce.net/ hellip /a

    Další informace


    Máte rádi kuřecí maso?

    Pak si musíte prohlédnout dokument na YouTub, továrna na kuřata, je to nezapomenutelný zážitek.

    Další informace


    Lze zatuchlé maso z konzervy od Pikok nějak odsmradit? Třeba octem?

    Páchne jako kdyby do toho nakrájeli afričany.28 11 2019L 161128 takže je to nová konzerva. Ještě jich mám 5.

    Další informace


    Když rozmrazujete v mikrovlnce kuřecí maso, je po rozmražení na povrchu bílé?

    Nebo zůstane v původní barvě?Já s tím moc zkušeností nemám MVT používám minimálně, ale dnes jsem do ni dala rozmrazit kuřecí řízky, zapnula jsem program rozmrazování. Čas jsem nastavila na 10 minut a ještě jsem ho musela 2x prodloužit, protože to bylo pořád zmrzlé, ale na povrchu maso zbělalo, tak jako když se peče.Dělá to i vám, nebo jsem něco špatně nastavila, nebo mám špatnou MVT?Všem předem děkuji za odpovědi.

    Další informace


    Je 5 měsíců zmražené rybí maso zdravotně nezávadné?

    Zdravím, v prosinci jsme doma zamrazili kousky kapra a dostali jsme na něj chuť. Bude v pořádku ne, když je hluboce zmražené? :-)

    Další informace


    Jake maso jite nejradsi? *ThePastrana

    Ja osobne jim rizky jenom kureci, ale steaky jedine veprove.:)(Omlouvam se za hacky a carky ale jsem mimo CR a jinak to nejde :D)Doplňuji:hanulka11: Taky moc nemusim hovezi. :)

    Další informace


    Jak zapisovat kuřecí maso do kalorickýchtabulek.cz?

    Zapisujete do kalorickýchtabulek.cz kuřecí maso jako- 1.kuřecí prsa pečená bez kůže a nebo 2.kuřecí prsa bez kůže a kostí syrová ??

    Další informace


    Jak dlouho vydrží maso naložené v medu?

    Myslím flákoty ponořený přímo v bečce s medem, stojící v pivnici.

    Další informace


    Jak chytře rozevřít pečeného pstruha, aby se maso pěkně oddělilo od kosti?

    Od hlavy. Pokud je pstruh udělaný tak jak se má, stačí chytit za hlavu, vidličkou přidržet tělo a lehce lze oddělit celou páteř s hlavou i ocasem.

    Další informace


    Co uděláte proti tomu, aby vám nepopraskaly při ohřevu kupované párky?

    Párky se musí OHŘÍVAT, nikoliv vařit. Chvíli to sice trvá, ale ohřívat na nižší teplotu, trošku déle, vydržíme i když máme velký hlad nebo chuť, ne vařit. I když znám lidi, kteří si párky nechají prasknout schválně, pak prý mají pocit, že nějaký párek jí. Proti gustu žádný dišputát. :-))

    Další informace


    Co je pravdy na tom, že je zdravé jíst maso samotné? Max. s uvařenou zeleninou? A při jídle nepít....

    Co je pravdy na tom, že je zdravé jíst maso samotné? Max. s uvařenou zeleninou? A při jídle nepít....

    Další informace


  • Mlýnek na maso-elektrický, potřebuju vybrat a koupit, poradíte vámi osvědčenou značku. Děkuji.

    Já používán Zelmer a jsem spokojený,ale na trhi je mlýnku spousta a snad si vybereš.

    Další informace


    Kupujete mleté maso? Viděli jste Dtest?

    a href"http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1097429889-cerne-ovce/215452801080203" rel"nofollow" http://www.ceskatelevize.cz/ hellip /a Já ho jednou koupila u řezníka, tak strašně to smrdělo...fuj.Raději ho melu, mám ještě ten kovový starý mlýnek po babičce:-))

    Další informace


  • Vypalování DvD - jak vypálit normální .avi soubor,aby byl jako normální kupované DvD?



    Další informace


  • Koňské maso

    Zdravím,zajímalo by mě jak připravené maso přichází do obchodních regálů.Přesněji,když doručitel koňského masa koně porazí jde pokaždé buď o zdravého mladého koně s dobrým stavem, nebo jde o zemřelého koně ze kterého se po jeho smrti vyrobí maso a nebo o starého koně který je těžce nemocný?Děkuji...Anketa:jedli by jste koňské maso?

    Další informace