• Který je váš oblíbený povrch pánve na vaření, smažení atd? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Který je váš oblíbený povrch pánve na vaření, smažení atd?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Který je váš oblíbený povrch pánve na vaření, smažení atd?

  • Který je váš oblíbený měsíc a proč?



    Další informace


    Jaký je váš oblíbený parfém a jakou vůni momentálně používáte?



    Další informace


    Jaký je váš oblíbený cyklista?



    Další informace


    Jak vypočítat povrch Žermanické přehrady?



    Další informace


  • Samolepicí fólie na nerovný povrch?



    Další informace


    Jaký přípravek očisti dno pánve?



    Další informace


    Jak se jmenuje přístroj, který na zahradě zatlačuje do země kameny a hlínu vytahuje na povrch?



    Další informace


  • Který je váš oblíbený filmový komik?

    U mě vede Vlasta Burian.

    Další informace


  • Smažený sýr bez smažení...

    Vyzkoušeli jste už někdo tento recept? Peče se to v troubě v hrnku a je to vlastně strouhaný sýr a šunka a vajíčko a znovu šunka a sýr a 15 minut se to zapéká. Zajímalo by mě, než to vyzkouším, jestli už to někdo ochutnal? Že to nebude ten správný smažený sýr vim, ale bojim se, že to bude jen divný patvar rozpečeného sýra a šunky a nevim, nevim...nenašla jsem odvahu :-)Doplňuji:Sýr se tam dá strouhaný a šunka najemno nakrájená. Pak se rozklepne vajíčko a na něj zase šunka a sýr. Hrnek se myslím vysype strouhankou. A používá se klasický a má se pak postavit do pekáčku v kterém je voda asi do poloviny hrnku.

    Další informace


    Proč citron zplesniví, vždyť obsahuje kyselinu která leptá povrch buněk..

    Plísně mohou napadnout téměř každou potravinu, která obsahuje dostatek vody a živin. Plísně jsou ale vcelku nenáročné a dokáží vystačit s málem.Častěji jsou napadány potraviny skladované za nevhodných podmínek, zejména v příliš vlhkém a teplém prostředí. Pečivo (zejména čerstvé, teplé) nebo sýry a salámy nemají být dlouho skladovány v mikrotenovém sáčku.Často plísně najdete například v arašídech a jiných oříšcích, obilninách, sóji, koření, čaji a kávě.Plísňové jedy můžete najít i v živočišných potravinách, a to v případě, že jsou chovná zvířata krmena zaplísněným krmivem – např. v mléce, sýrech či mase.

    Další informace


    Mohla by v ČR vydělávat novátorská restaurace, kde by se podávaly chuťovky typu: smažení pavouci, hadi, brouci, ježci?

    Myslíte, že by si našla svoje zákazníky? Zašli byste třeba na pečeného sklípkana, pokud by vám to doporučil váš dobrý známý, protože to tam jedl? Jídelníček by mohl být daleko rozsáhlejšího. Cokoliv co v ČR jentak neseženete nebo jen za nekřesťanské sumy. V exotických zemích to není nic zvláštního viz: Jedl jsem žáby, hady, ježky, mravence, brouky i pavouky. V exotických zemích se vždy po hlavě vrhám do objevování domorodé kuchyně. Musíte k tomu mít kachní žaludek, ale stojí to za to. V mém gurmánském zápisníku z cest chybí už jen syrový opičí mozek či pečený tygří penis, píše cestovatel Jan Stach. Kambodža. Pečené žáby na trhu Sardové milují mořské ježky. Opatrně je loví v průzračných vodách azurového moře a většinou je konzumují hned na pláži. Ježek se otevře, odstraní se hnědá část a bílé maso se jí syrové buď lžičkou, nebo se ze skořápky vyjídá chlebem. Jednou jsem to také vyzkoušel. Naši známí přede mě postavili kelímek se syrovými mořskými ježky – ricci di mare. Vzal jsem si plnou lžičku, položil na chléb a sousto vložil do úst. Tak úžasnou delikatesu jsem v životě nejedl. Po pravdě to chutnalo jako velmi slané a velmi mořské bahno. Brr. Zdroj: a href"http://cestovani.idnes.cz/hadi-jezci-pavouci-ochutnavame-nejsilenejsi-jidla-sveta-p2w-/kolem-sveta.aspx?cA091228_113037_igsvet_tom" rel"nofollow" http://cestovani.idnes.cz/ hellip /a

    Další informace


    Je jeden nejlepší a nejzdravější materiál na vaření, pečení či smažení?

    Titan, Nerez, Keramika, Sklo, Litina, Mramor, Smalt? Opravdu nevím jakou si vybrat z jakého materiálu, jaký materiál je na co dobrý a na co ne...v dnešní době je to i hodně prokombinovaný...člověk ani neví co kupuje

    Další informace


    Jaký je rozdíl mezi hranolkama do trouby a hranolkama na smažení?

    Já například hranolky na smažení i hranolky do trouby dám do trouby,zapnu gril a za 10 minut krásně zbarvený a křupavý,a je jedno k čemu ty hranolky jsou určený,zda do trouby nebo na smažení,tak jak je to?

    Další informace


    Jak se měří průměr pánve na vaření? Vrch nebo spodek pánve?Děkuji.

    Průměrem pánve se rozumí horní průměr.

    Další informace


    Ať dělám co dělám, sýr při smažení vždy vyteče.

    Poradí mi někdo prosím? Nejlépe kdo vaří v restauraci, tam je to vždy OK.

    Další informace


  • Ženy, jaký/který je váš oblíbený chemický přípravek?

    Poslední dobou mám dojem, že se jím pomalu stává Jar a Ajax (na podlahu), jo a také Pronto mi dělá věrného společníka.

    Další informace


  • Myslíte, když se překrojí brambora napůl, nasype se na ni jedlá soda a otírá se s ní rezavý povrch, že se rez odstraní?

    Pak to nechat nějak působit? Jak dlouho? Následovně se to nějak drhne třeba starým kartáčkem na zuby? A pak otřít hadrem do sucha?Rád bych se zbavil rzi na kole, které má více šroubků a menších částí, které zrezly.Zdroj: a href"http://cs.wikihow.com/Jak-se-zbavit-rzi-a-koroze" rel"nofollow" http://cs.wikihow.com/ hellip /a 4. bod, tak tam o tom píšou. Jedlou sodu mám a brambor jakbysmet.

    Další informace


  • Co vlastně způsobuje, že olej při smažení (třeba řízků :) ) tak nějak ,,syčí?

    Nesyčí olej, ale voda unikající ve formě páry ze smaženého pokrmu (třeba řízku).

    Další informace


  • Jak regenerovat povrch starých plastů?

    Znáte to - nové plasty mají krásnou sytou lesklou barvu, která časem vybledne. Jde to nějak TRVALEJI oživit (nemyslím nastříkat silikonovým olejem a za dva dny je to stejné)? Někde jsem četl, že vhodné je pomazat očištěný povrch HYDRATAČNÍM krémem (tedy nikoliv mastným), překrýt fresh fólií a pustit na to přes noc UV lampu. Nevíte jestli to opravdu funguje?

    Další informace


  • Nepřilnavé pánve - Teflon nebo keramika?



    Další informace