• Zamýšleli jste se někdy nad tím, proč tak při pečení voní maso, cukroví apod.? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Zamýšleli jste se někdy nad tím, proč tak při pečení voní maso, cukroví apod.?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Zamýšleli jste se někdy nad tím, proč tak při pečení voní maso, cukroví apod.?

  • Že je sůl nad zlato, všicni víme. Je ale sůl i nad důchod ?



    Další informace


    Četli jste zprávu na facebooku? Zakrýváte klávesnici bankomatu při výběru peněz? Rukou, peněženkou apod.?



    Další informace


    měli jste už někdy někdo air-brush tetování , jaké s tím máte zkušenosti? děkuji za odpověď



    Další informace


    Přemýšleli jste někdy nad tím, že to, co nám přijde normální a běžné, může někomu jinému přijít nemorální?



    Další informace


  • Silikonové formičky, formy na pečení



    Další informace


  • Jak získat koncesi na pečení cukroví?

    Ráda bych získala koncesi na pečení cukroví,ale nevím,jak na to? Nemáte někdo zkušenosti,popř. nemůžete mi doporučit nějaké webovky? Děkuji

    Další informace


  • Vaříte-li hovězí vývar z kližky (apod), necháváte v polévce všechno maso a nebo třeba mezisvalové blány vykrajujete?

    Resp. necháváte v polévce jen libové maso a nebo použijete vše?

    Další informace


    Proč není dobré nechávat cukroví zmrazené celý rok až do dalších Vánoc?

    Není pak dobré? Či může být závadné?Viz:CukrovíPokud se rozhodnete skladovat cukroví, doporučujeme ho balit v menším množství. Není dobré nechávat cukroví zmrazené celý rok až do dalších Vánoc. Ideální je zkonzumovat po Vánocích zmražené cukroví nejpozději v létě. Můžete jím třeba potěšit své blízké o Velikonocích, nebo jím zpestřit nedělní oběd.Zdroj: a href"http://www.week.cz/co-davate-do-mrazaku-a-co-tam-rozhodne-nepatri/read.php?1,32007" rel"nofollow" http://www.week.cz/ hellip /a

    Další informace


    Pečení mazance

    Proč mi mazanec při chladnutí klesne? Po upečení je krásně vyklenutý, pak se ale propadne. Co dělám špatně?

    Další informace


    Koupili byste si cukroví nebo jídlo z Aukra nebo internetu? Například: http://aukro.cz/linecke-cukrov i-i3745939274.html

    Koupili byste si cukroví nebo jídlo z Aukra nebo internetu? Například: a href"http://aukro.cz/linecke-cukrovi-i3745939274.html" rel"nofollow" http://aukro.cz/ hellip /a Nejsem si jist, zda dodržují určitou hygienu a tak dále, je to docela riziko, co si myslíte VY?Doplňuji:pani iceT to ale peče ta pani to není z krámu a tak si myslim, že ta pani by to měla mít dobré jako pro svou rodinu, která to jí

    Další informace


    Koupila jsem si formy na pečení s posuvnými bokem a chtěla bych nějaký recept co v tom upect?

    Recept

    Další informace


    Jaké/které vitamíny a minerály jsou u křížal z jablek? Neznehodnotí se díky intenzivnímu pečení v troubě?

    Vím, že by se asi znehodnotili pokud by se dělali v mikrovlné troubě, ale u takové horkovzdušné trouby by to nemuselo být tak markantní?Předpokládám, že i tak bude obsah vitamínů, minerálu, emzymů atd. nižší, protože jablko syrové, je prostě jablko syrové.

    Další informace


    Jak prosím prodloužit trvanlivost u pekařských produktů při pečení?

    Pokud možno bez použití chemie. Děkuji

    Další informace


  • Čím by jste býval byl, kdyby jste nebyl býval tím čím jste?

    Už od mala ráda pomáhám druhým lidem a proto jsem chtěla být zdravotní sestřičkou.

    Další informace


    proč všechny staré knihy voní všude na světě stejně?

    Doplňuji:knihy starší pár desítek let, když jsou v oběhu, chytí specifickou vůni a je jedno, jestli jste v Brazílii, Kanadě nebo v Nepálu. A přerazí to i ten nikotin a hořčici a já nevím co ..čím ta typická vůně staré knihy vzniká?

    Další informace


    Proč každý uvažuje jen nad tím, co by mohl dostat a ne nad tím, co by mohl dát?

    Je to snad dáno tím, že raději berou než dávají?Jak si to vysvětlit?

    Další informace


  • Už jste někdy sebrali a snědli houbu, u které jste si nebyli tak docela jisti?

    Já dneska holubinku namodralou, ačkoliv tyhle sorty jsem nikdy nesbíral. Co jsem měl dělat, sucháče ještě nejedou a naprázdno jsem se vrátit nechtěl. Ale můžu potvrdit, že je to fakt delikatesa. Ještě je holubinka nazelenalá, snad ještě lepší, ale tu jsem nepotkal v lese 20 let.

    Další informace


  • přemýšleli jste někdy nad tím že by jste se nejraději vrátili o 20 roků na zpět a udělali něco jinak?

    narážíte na postkomunistickou vládu, nebo jste tu otázku vůbec nemyslel politicky ? ) gtvzhledem k tomu, že mi je 27, je u mě na takové soudy ještě brzy ) gt

    Další informace


  • Voní vám vlastní pšouky ?

    já se jich nemůžu nabažit

    Další informace


    Proč se při rozbíjení vajec jedno o druhé rozbije VŽDY jen JEDNO? A stalo se vám někdy, že jste rozbili obě NAJEDNOU?

    Já hlavně nerozbíjím vejce o vejce ale vejce o hranu (třeba misky), tohle je kravina takhle rozbíjet vajíčka.

    Další informace