• Znáte nejlepší a nejzdravější pánve na smaženi bez použití min. oleje či sádla? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Znáte nejlepší a nejzdravější pánve na smaženi bez použití min. oleje či sádla?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Znáte nejlepší a nejzdravější pánve na smaženi bez použití min. oleje či sádla?

  • Jaká je nejzdravější potravina, kterou pravidělně konzumujete?



    Další informace


  • Jak rychle se zadře dvoutakt bez oleje? Nastartuje vůbec?



    Další informace


  • Jak upravit podezdívku domu bez použití obkladu?



    Další informace


  • Zastřihovač vlasů a použití bez akumulátoru



    Další informace


    Jak přenést soubory z PC do androidu na SD kartu? (bez použití usb)



    Další informace


  • Mám osobní záznam videa na DVD rekordéru, můžu jej nějak dostat do PC bez použití DVD?

    DVD rekordér má HDMI, scart, cinče, svideo. Mohl bych ještě použít TV, která má HDMI, USB, scart, cinče, ale v ní nahrávat obraz.Mám na DVD rekordéru více než pět hodin záznamu a ve původní kvalitě by to bylo na 5DVD a vypalovalo by se to kolem 20 hodin, což mi připadá strašně náročné a bylo by lepší to převést přes drát do PC a zde si to spracovat už sám v programech a vypálit na jedno DVD.

    Další informace


    Dáte tip na seriál v délce jednoho dílu tak 30-40 min max? do vlaku atd.

    spíš kratší než delší, Simpsonovi, Futuramu a Teorii velkého třesku mám zkouklou, Jak jsem poznal vaši matku se mi nelíbí a další kratší seriál mě nenapadá, většinou mají tak 45 minut a víceDoplňuji:Přátele si pamatuji ještě z televize :) Dr.House mám moc ráda, těším se dneska v televizi na sedmou sérii, ale House patří právě k těm seriálům, co už jsou nad 40 min a já bych radši kratší, takže zatím stahuji Červeného trpaslíka a pak začnu IT crowd :) děkuji!

    Další informace


  • Proč se mi odfoukne trojobal při smažení řízků ?

    Sakra!

    Další informace


    Proč mi maso opečený na otevřeným ohni chutná víc než z trouby nebo pánve?

    Jak vysvětluje odborník, souvisí to s přípravou masa. Maso z roštu má karamelizovaný povrch, zatím co z trouby se maso vytvořeným karamelem polévá.Na pánvi se připravuje maso rychleji, ale maso pohlcuje víc tuku, chybí chuť karamelu .Řekla bych, že i vůně připraveného masa hraje roli - třeba marinování před pečením na roštu atd. a href"https://dadala.hyperlinx.cz/kuchar/racuisin011.html" rel"nofollow" https://dadala.hyperlinx.cz/ hellip /a

    Další informace


    Naložení upečeného masa do vlastní šťávy - do sádla. Jak správně uchovat tuto potravinu aby se nikomu nic netotok?



    Další informace


    Který je váš oblíbený povrch pánve na vaření, smažení atd?

    Keramika, teflon, nerez, ocel, smalt, měď, hliník, či něco jiného?

    Další informace


    Jaký je rozdíl mezi hranolkama do trouby a hranolkama na smažení?

    Já například hranolky na smažení i hranolky do trouby dám do trouby,zapnu gril a za 10 minut krásně zbarvený a křupavý,a je jedno k čemu ty hranolky jsou určený,zda do trouby nebo na smažení,tak jak je to?

    Další informace


    Jaké/které éčko je nejzdravější?

    To, které označuje přírodní látky, např. přírodní barviva (kurkumin, extrakt z černé mrkve, špenátu, řepy, anthokyany) vitamíny (kys. askorbová) a běžné látky vyskytující se v přírodě (kyselina citronová/jablečná/vinná, agar, pektiny, včelí/karnaubský vosk, lecitiny...)

    Další informace


    Jak zamezit rozstřikování omastku při smažení?

    Také prodávají kovovou siťku,která brání rozstřikování oleje.

    Další informace


    Jak nejlépe na výrobu domácího sádla se škvarky?

    Chystám se dělat domácí sádlo. Dostala jsem spoustu tipů - trocha mléka, bílé víno, lžíce borovičky(!), smetana, koření, cibule... Nechci ho nějak pokazit nebo přeplácat, ale zároveň si přeji, aby bylo dost univerzální, ale přesto výrazné.Taky chci, aby bylo hezky roztíratelné a voňavé. Škvarky v něm křupavé a šťavnaté.Takže - jak velké bych je (škvarky) asi měla krájet, který druh sádla z pašíka je nejlepší (jak má být asi vysoké?), je dobré, když jsou tam i kousíčky masa (nebo se pak víc kazí?)... Pak nějaké fígly na délku a teplotu při smažení, přiklopené nebo ne(?), slévat(?)...Nedávejte mi, prosím odkazy z netu, jde mi o vaše mlsné zkušenosti. Dík.:-)

    Další informace


  • Jak sehnat 1 min. záznam z DVD pro komerční použití?



    Další informace


    Ako vlozit dlhe video na youtube. 50 min.



    Další informace


  • Podstoupil někdo odběr štěpu z pánve. Jak to probíhá, je to bolestivé ?

    Proč vyhrnovat nohavice když brod je daleko.Pokud vím, štěpy se berou v narkóze a potom se ještě několik dní dávají oblbující léky. Řekl bych, že štěpy budou součastí jiné operace.Jednomu členovi rodiny to kdysi měli dělat, ale potom mu dávali štěpy z jiných zdrojů, protože z jeho pánve by jich bylo málo. Dneska dobře chodí, fakt ale je, že několik dní místo operace bolelo, a protože dnes chodí, tak se to zřejmě dalo přežít.Určitě v nemocnici budou sympatické sestřičky a to je lepší tišící prostředek, než litr makového odvaru.

    Další informace


    Jaké jsou nejzdravější čaje?

    Samozřejmě ať taky nejsou drahé, za odpovědi díky -) PS: Vím, že tady podobná otázka byla, ale žádná rada, kterou mám na mysli, tam nebyla :(Doplňuji:Díky za odpovědi, ale na rum do čaje ještě stále nemám ten věk :-D Zatím piji černý čaj, ale žádný efekt jsem za tu dobu nepostřehl.

    Další informace


    Jak co nejrychleji vyléčit kašel bez použití sirupu proti kašli ?

    zde jsou babske rady snad si vyberes... a href"http://detskechoroby.rodinka.sk/detske-choroby/ojoj/chripka-deti/babske-recepty-chripka-kasel/" rel"nofollow" http://detskechoroby.rodinka.s k/ hellip /a osobne si na nachlazeni delam jitrocelovy sirup ...mam svuj recept ...jednoduchy uciny ...natrhas jitrocel kopinaty ..cca 0,5 l zavarovaci sklenice tne nasekas na drobno nebo rozmixujes a das do vetsi sklenice 0.7 l a zalejes vlaznou vodou na 2-3 dny ulozis na chladne misto ...pak precedis vodu prez platenko a poradne vymackas zbyly obsah ...a trada s vyluhem do hrnce ..pridas trochu medu cukr a zacnes varit ...ale opravdu pomalu rychlym varenim se ti stane ze zacne cukr po vychladnuti kristalizovat nebo prepalis cukr a pak to chutna jak prepalenej karamel takze nic moc ......az tekutina zhoustne sirup je hotov ...listy musi byt mlade ...Doplňuji:podle toho kolik tam das cukru a podle toho jak dlouho budes varit bude sirup husty ...pokud ho das v tomto stavu do lednice vydrzi max 2 mesice ...ale da se zavarit podobne jako domaci med a to vydrzi podstatne dele ...po otevreni zase max 2 mesice ....tudiz je dobre si zavarit par sklenicek a mas to na cely rok..a nejen ze pomaha na kasel ..ale take na cisteni krve a na problemy ze zaludkem ..take je to vyborny pomocnik pri reznych ranach ..ma antibioticke ucinky a lze pouzit i suseny ...ikdyz cersvy je proste cerstvy ne nadarmo o nem psalJan NerudaReknete mi, babicko ma,co ze rany svira ..po cen clovek, tezce ranen ,prece neumira

    Další informace