Zruseni TP - narok od zamestnavatele na volno - poradna, odpovědi na dotazNa této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Zruseni TP - narok od zamestnavatele na volno. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.Další informace |
Oblékli byste si na příkaz zaměstnavatele v práci plážové oblečení? Taková povinnost je ve Student Agency.Další informace |
Jak je to s právní odpovědností zaměstnavatele za dopravní nehodu zaměstnance ?Další informace |
Zruseni TP - narok od zamestnavatele na volnoDalší informace |
od kterého roku,je 24.12.pracovní volno?děda tvrdí,že zaděda tvrdí,že dříve se 24.12. chodilo do práce...Další informace |
Jak donutit býv.zaměstnavatele,aby vystavil zápočtový listzaměstnavatel u kterého jsem pracoval mi nechce vystavit zápočtový list.I když jsem dal výpověď a 2 měsíční výpovědní lhůta dávno vypršela stále mi nechce ukončit pracovní poměr.Chtěl bych ho písemnou formou o to požádat.Nevím ,ale jak to formulovavat.Další informace |
Jaké nezákonné nebo spíše nemorální a neetické praktiky si zaměstnavatelé na zaměstnance nejčastěji dovolují ?Zpravidla po nich chtějí pracovat. Ale Ty pracovat nechceš, protože jsi jen lehce nemocný příživník, schovaný za invalidním důchodem. Schopný práce, samozřejmě.Další informace |
Může mi zaměstnavatel, který chce provádět v práci stavební úpravy, na tuto dobu nařídit neplacené volno nebo dovolenou?Zaměstnavatel chystá na dobu asi 3 týdnů uzavřít pracoviště s tím, že bude provádět po tuto dobu stavební úpravy. Může mi nařídit neplacené volno či dovolenou nebo jde o překážky na straně zaměstnavatele a tudíž mám nárok na mzdu?DěkujiDalší informace |
Nárok na placené volnoKdy má zaměstnanec nárok na palcené volno. Vím že je to při úmrtí v rodině, při svatbě, když člověk daruje krev a půl den na hledání si práce. Jsou ještě i jiné situace?Další informace |
Mám nárok na placené volno před statnicemi ?Ano, pokud je to zvýšení kvalifikace ve smlouvě nebo je uzavřena smlouva o zvýšení kvalifikace. Řeší ZP § 232, kde jsou vypsané počty dnů, podle zkoušky. Tebe se týká písm e) 40 pracovních dnů na přípravu a vykonání státní závěrečné zkoušky ...-Pokud to není součásti smlouvy, není nárok.Další informace |
Lékařka mi zřejmě dá potvrzení, že nemohu vykonávat svou práci. Musím vzít nabízené místo od zaměstnavatele ?Co dále v práci ?Další informace |