• Doporučíte pivovar v centru Prahy s restaurací a vlastním LEVNÝM pivem? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Doporučíte pivovar v centru Prahy s restaurací a vlastním LEVNÝM pivem?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Doporučíte pivovar v centru Prahy s restaurací a vlastním LEVNÝM pivem?

  • Máte ve své oblíbené hospodě či restauraci stůl rýpáků?!



    Další informace


    Fotíte si jídlo, které je vám předloženo v restauraci ?!



    Další informace


  • Jak je to s parkováním v centru Prahy pro nerezidenty?



    Další informace


  • Hnojení rostlin droždím, pivem?



    Další informace


  • Kde zaparkovat v Olomouci centru



    Další informace


  • Co se dělá ve světovém obchodním centru?



    Další informace


  • Podělíte se s námi o zkušenost z návštěv restaurací?

    Už vás někdy nechtěli pustit do nějakého podniku, nebo vás chtěli „vyprovodit“? Setkali jste se situací, kdy byste uvítali, aby některý host restauraci opustil?

    Další informace


    Máte v Brně nějakou oblíbenou restauraci, kam se rádi vracíte?

    Maxim naproti Filozofické fakultě, i když nedávno jsem byl v Brně a koukám, on už tam nestojí...?!Pak Středověká krčma v centru... no je jich hodně, Brno je tím pověstné ) gt

    Další informace


    Jídlo v restauraci není k jídlu

    Stavil jsem se v restauraci na oběd a z jídelního lístku jsem si vybral nějaké mexické fazole. Ale to, co jsem dostal, bylo něco naprosto příšerného - pusa mě z toho pálila celé odpoledne, jíst se to dalo jen po malých soustech a každé sousto jsem musel hned zapít, nechal jsem jim tam půlku porce. Ano, čekal jsem pálivé jídlo, ale co je moc, to je moc. A otázka zní: Dostali jste někdy v restauraci nějaké takové nepoživatelné jídlo? Jak jste to řešili?

    Další informace


    Jak to chodí u vás v restauraci?

    Před zvedením EET jsme v restauraci dostávali lístek na který obsluha zaznamenala jednotlivé objednané položky, každý měl přehled o své konzumaci. Včera jsem byl posedět s kamarádem již jsme žádný lístek nedostali až při odchodu jsem dostal účtenku proti zaplacení. Až potud bylo vše v pořádku.Doma jsem zjistil u jedné položky účtováno 6x přitom bylo objednáno 5x.Nevidím v tom úmysl ale před zavedením EET se často stávalo, že obsluhující personál se často střídal a zjevně nebyl znalý cen atp. Docházelo k různým nedostatkům v počtu či výši cen zapsaných obj.položek. Toto se vzápětí při další konzumaci vysvětlilo a na lístu opravilo. Mám obavy,že při větším počtu 6-8 lidí u jednoho stolu a vzájemném uctívání rundami je pro personál EET zlatý důl pokud bude nepozorný případně otrlý ve svůj prospěch, při zadávání jednotlivých položek u osob.Taky u vás dochází k různým nedostatkům a jak je řešíte pokud je řešíte?kefud.

    Další informace


    Dostali jste někdy v restauraci jídlo na nahřátých talířích?

    Protože já ještě nikdy. A občas to byla i velmi dobrá restaurace.Doplňuji:Tak to asi chodím, do jiných restaurací :).Ale hlavně, že si pochutnám. Jen jídlo je brzy studené :(

    Další informace


    Co děláte pokud v restauraci najdete v jídle vlas ?

    Raději vlas v jídle, než abych dostal jídlo ze zkažených potravin (bohužel i to se děje a na rozdíl od vlasu to nepoznáš hned).Ono spíš záleží na luxusnosti podniku ceně jídel. V levné hospodě asi jídlo kvůli vlasu vracet nebudu stejně by ten vlas jen vyndali, jídlo jinak přeskládali a ještě by do toho plivli ... v luxusní restauraci by asi záleželo, jakou bych měl náladu (veselou nebo hádavou), ale jeden vlas nevidím jako takový zásadní problém, i když to samozřejmě kazí prožitek ...

    Další informace


  • Byli jste někdo ve vyhlídkové restauraci na žižkovské TV věži? Je šance, že restauraci ještě někdo zprovozní?

    Ano, byl a stojí to za to. Dnes byla obsáhlá reportáž v pravidelném týdeníku Z metropole (každou sobotu ve 12.00 na ČT 1).Otevřeno po rekonstrukci má být ještě letos na podzim.Bližší již uvedla v odkazu hanulka.

    Další informace


  • ktery domaci mikro pivovar vybrat ?

    ktery domaci mikro pivovar vybrat a proc ?

    Další informace


  • v centru zabezpečení je pořád aktivní AV i když byl dávno odinstalován..?!



    Další informace


    Při přeinstalaci Media centru 2005 XP nenalezen NTLDR



    Další informace


    Jak položit novou otázku v centru nápovědy na Fcebooku?

    facebook facebook facebook facebook ...pokud to nebudou otazky typu - mam si vzit červenou podprsenku nebo růžovou .. tak to sem napis

    Další informace


  • Stánek s gril.klobasami a točeným pivem -jaká jsou kritéria?

    Dobrý den, jen přes léto bych si chtěla udělat stánek s gril.klobásami a pivem,zajímalo by mne, jaký všechny povolení potřebuji? Kdyby se klobásy dávaly na tácek na jednou použití a piva do kelímků, jaké jsou kritéria z hygienického ústavu, hlavně co se týče vody? Mockrát děkuji za odpověd!

    Další informace


    Dobry den,chtel bych se zeptal,kde si muze clovek stezovat na obsluhu v restauraci,dekuji.

    :-) jedině vedoucímu restauraceno a pokud on to nechce řešit, pak samozřejmě jediné možné řešení je, do této restaurace nechodit

    Další informace


  • Jak je to s pivem po treninku?

    Do tuku nebo do svalu jako zasobní cukr glykogen?

    Další informace