• Proč je cukr rafinovaný? - poradna, odpovědi na dotaz

    Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Proč je cukr rafinovaný?. Hledáme pro vás ve více než 500 000 odpovědích. Dále zde naleznete další zajímavá související témata.

    Další informace

  • Další témata a dotazy - Proč je cukr rafinovaný?

  • Proč pacienta ze stromu nesundali lékaři, ošetřovatelé zdravotní sestry? Proč léčbna Bohnice volala hasiče a policii ?



    Další informace


    Proč když někdo nemá co dělat, tak proč si lidé automaticky strkají prst do nosu a dloubají se ?



    Další informace


    Proč Trump brojí proti Německu? Proč říká, že jsou špatní? Protože z Německa vykázali jeho dědečka?



    Další informace


  • Proč nejsou umyvdla, záchody dřevy v bytových prostorech výškově nastavitelné ? Proč to politici nedají do zákona?



    Další informace


  • Názor na jaderné elektrárny? Proč jste pro a proč jste proti?



    Další informace


  • levný cukr

    chtěl bych se zeptat, jak ušetřit na ceně za cukr? potřebuji ho větší množství i když ho hned nespotřebuji, jsem schopný ho vzít více a uskladnit. při dnešní ceně cca 20 Kč za kilo, je to šílené, klidně koupím i pytle cukru. prosím, kdo bych mohl levně nakoupit, děkuji

    Další informace


    Slazení čaje medem, je to zdravější, než cukr? A prý je to i s léčebnými účinky, je to pravda? Cukr v tom je také, ne?

    V medu jsou z kytiček ovocné cukry, a s nimi vitamíny a část lečivých látek z kytiček. Samotná sacharoza z řepy má jiné složení.

    Další informace


    Proč je cukr rafinovaný?

    Jak to vzniklo a co to znamená ?

    Další informace


    Proč hroznový cukr chladí v krku?

    Tak jsem vyzkoušel , mne nechladí. Jak toho lze dosáhnout ? Nebo , jestli mi ten můj krk nenamrznul , to by byl malér , pro pána krále !!

    Další informace


    Lze laktózu, jako mléčný cukr, z mléka a mléčných výrobku odstranit pomocí kvasinek (kvašením na alkohol a CO2)?

    nejde mi o mléko s rumem, ale rozumné odstranění laktózy

    Další informace


    Jde použít skořicový či vanilkový cukr do kafe místo klasického cukru?

    Vyzkoušejte, zda vám bude káva chutnat. Každý má jinou chuť.

    Další informace


  • Proč nejdou označit nezajímavé otázky a proč nejsou i záporné palce? Otázka hlavně pro admina!

    Jako např. novinky. cz. Dnes tady čtu různé hádky o otázkách, palcování, urážkách apod. Abych pravdu řekl, mě palce na mé otázky a odpovědi vůbec nezajímají, ale zároveň taky se mi nelíbí palcování za hloupé odpovědi ( např. najdi si to na googlu . Každý není tak zkušený a znalý různých způsobů vyhledávání na internetu. A proto využije tyhle odpovědi , aby se dověděl co potřebuje.

    Další informace


  • Proč když něco okopírujete z internetu, případně použijete něčí myšlenku, tak proč nedáte odkaz?

    V poslední době se to dost objevuje.1. Buď přesnou odpověď znám, odkaz neuvádím.2. Někdy také znám, ale nechce se mně odpověď formulovat, proto uvedu odkaz. Tazatel se může přesvědčit o správnosti.3. Odpověď neznám, ale převezmu z jiné stránky, uvedu odkaz.Neodporuje pravidlům pro vkládání Odpovědí.

    Další informace


  • Jak mám naředit lék v prášku s jiným(např. hroznový cukr) aby se dal normálně užívat?

    Lék má učinnost kolem 1mg.Myslíte že postačí mixér?

    Další informace


  • Proč nás něco svědí, když se to hojí? Proč to tak příroda udělala?

    Potom máme pořád nutkání si to poškrábat, čímž si mnohdy ránu ještě poničíme. Tak k čemu to je?

    Další informace


    Proč mají alkoholici odulý a červený nos? A proč zrovna nos?

    Mnoho alkoholiků má červený nos, protože konzumace alkoholu vede k ucpávání cév. Jakmile dojde k blokování kapilár, dochází ke snížení průtoku krve v této oblasti a ke zvýšení tlaku, což vede k buněčné smrti a lámání (praskání) kapilár.Mění se průtok krve. Navíc alkohol niči vitamíny, takže cévy jsou křehčí a na nose je to nejvíc vidět. Ale alkoholik má i červené tváře.Doplňuji:Ještě dodávám z anglického zdroje, kde je víc informací. Proč mají některé alkoholici mají červené nosy?Alkohol způsobuje, že tělo ztratí příliš mnoho vody. To také rozšiřuje cévy v blízkosti povrchu kůže, způsobuje červené žíly, a to zejména kolem nosu a na tvářích. -Alkohol způsobuje dilataci krevních cév v kůži.To je důvod, proč pijáci mají někdy zarudnutí v obličeji a u těžkých pijáků pak se objeví červený nos. -Alkohol způsobuje, že tělo ztratí příliš mnoho vody. To také rozšiřuje cévy v blízkosti povrchu kůže , způsobuje vznikajíčervené žíly, a to zejména kolem nosu a na tvářích. a href"http://www.ask.com/question/why-do-alcoholics-have-red-noses" rel"nofollow" http://www.ask.com/ hellip /a a href"http://www.abc.net.au/quantumoison/alcohol/alcohol.htm" rel"nofollow" http://www.abc.net.au/ hellip /a a href"http://alcoholicswife.wordpress.com/2008/08/26/beer-bellies-red-noses-and-more/" rel"nofollow" http://alcoholicswife.wordpres s.com/ hellip /a a další

    Další informace


    Proč je vysoký krevní cukr nebezpečný?

    Proč je při cukrovce (porucha zpracování cukrů z krve hromadění) závadné mít mnoho cukru v krvi? A nebo pro jedince, který nemá cukrovku proč není vhodné jíst přeslazená jídla? Na co má vliv zvýšené množství cukru v krvi?

    Další informace


    Jaké byliny snižují zvýšený cukr v krvi? Ne diabetes.

    Kontryhel.Také mám vyšší hladinu cukru v krvi, říká se tomu snížená tolerance , ještě to není diabetes, ale je třeba to hlídat.

    Další informace


  • Mohu dát pavoukům k jídlu cukr?

    Koupil jsem v obchodě PEDRO komprimátový mix, díval jsem se, že to obsahuje jen cukr (asi 93,8g na 100g)To je na mě docela dost a tak se chci podělit s pavouky, kterých mám dost, ale nevím jestli mají rádi cukr a nechci, aby mi zde umřeli.Nevíte jestli pavouci rádi cukr?

    Další informace


    Co mají rádi moli? Vodu, cukr nebo citrón?

    Abych to nějak vysvětlil, nedávno sem otevřel skříň kde schovávám oblečení na zimu, a vyletělo z ní hejno roztomilých, lehce retardovaných motýlků. Koupil jsem si tedy v krámě mololapku a pověsil ji na lustr. Za tejden se nepřilepil ani jeden. No a někdy ve středu ráno sem si dělal šťávu s citrónem, dal sem si to do půlitru, pak sem si došel do schránky pro poštu a když sem se ve čtvrtek večer vrátil, tak v limonádě plavalo asi 20 mrtvejch molů. Co jim teda tak moc chutná, že byli ochotný udělat to, čeho by se ani Velký Kole neodvážil? Cukr, voda nebo citrón?PS: Myslím že už se mi tohle v minulosti párkrát stalo, akorát sem si toho prve nejspíš nevšim zavčas... Zřejmě odtud se vzalo to úsloví cítit motýlky v břiše .

    Další informace